Rijndijk Van Gas Los – een nieuwe Goed krant

Deze week is de derde editie van de Goed-krant Rijndijk Van Gas Los huis-aan-huis bezorgd aan de Rijndijk. Deze krant informeert inwoners over de staand van zaken rond het project Rijndijk Van Gas Los.

In de krant leest u onder andere een artikel over de verschillende onderzoeken die gedaan worden naar de beste alternatieven voor aardgas voor Zoeterwoude-Rijndijk. Daarnaast bevat de krant tips om te besparen. En er staat bijvoorbeeld een artikel in over waterstof en groengas.

Wie de krant niet heeft ontvangen, vindt hier een pdf-exemplaar.

De krant is gedrukt op duurzaam papier.

Voor de krant is bloemrijk maaisel uit de bijvriendelijke bermen van Zoeterwoude gebruikt. Daarmee leveren we een bijdrage aan recycling en de circulaire economie.

Meer informatie over energietransitie en duurzaamheid

Helaas staan vanwege COVID-19 de activiteiten rond Rijndijk Van Gas Los op een laag pitje. Uiteraard zitten we niet stil. Neem eens een kijkje op de website www.zoeterwoudegaatgoed.nl. Op die website staat meer informatie over het project. Maar ook over andere onderdelen van duurzaamheid vindt u daar informatie. Zoals over afval, klimaat en biodiversiteit.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.