Selecteer een pagina

Over Ton

Ervaring & expertise

“Mijn passie is om met beide voeten in de veengrond aan concrete duurzame projecten te werken. Ik heb hart voor landschap, biodiversiteit en duurzame economie. Met mijn strategische blik zoek ik naar balans tussen sociaal-, natuurlijk- en ecologisch kapitaal.”

Loopbaan

2022-heden

Ondernemer

Boeren, landschap & natuur

Als zelfstandig ondernemer is Ton beschikbaar voor interimmanagement bij vraagstukken rond vitaal platteland, circulariteit en energietransitie. Hierbij wordt hij niet gedreven door politieke kleur, maar door de ambitie om bij te dragen aan duurzame verandering.

2016-2022

Wethouder

Gemeente Zoeterwoude

Ton’s portefeuille als wethouder bestond in de tweede termijn uit Ruimtelijke Ontwikkeling, Wonen, Economie, Communicatie & Participatie, Financiën, Groene-Hart-beleid. En in de eerste termijn? Toen lag de focus op Ruimtelijke Ontwikkeling, Economie, Volkshuisvesting, Cultuur, Recreatie, Groene-Hart-beleid.

2004-2014

Coach

Jada Coaching & Consultancy

Met Jada Coaching & Consultancy voerde Ton diverse interimopdrachten uit in de bancaire sector. Ook gaf hij als coach trainingen op het gebied van leiderschap en busines-spiritualiteit.

1998-2004

Bancair professional

O.a. Rabobank

In de ruim vijf jaar dat Ton bij Rabobank Lisse actief was, vervulde hij diverse functies als Account Manager Business Relations en Account Manager Private Relations.

1998-2023

Vrijwilligerswerk

Diverse organisaties

Van politieke partij tot Bijen-ambassadeur en van Penningmeester bij de Stichting Land van Wijk & Wouden tot de Stichting Groene Hart: Ton is niet vies van vrijwilligerswerk! Lees meer over wat hem aan het hart gaat op:

Aanbevelingen

Welke aanbevelingen krijgt Ton van met wie hij al gewerkt heeft? Lees ’t hier en bekijk ook Ton’s profiel op LinkedIn.

Aanbevelingen-LinkedIn_TondeGans

Jacinta Boere
De Huurderij

“Als voorzitter van de huurdersorganisatie in Zoeterwoude heb ik bijzonder prettig met Ton  gewerkt. Ton is een empathische man die niet van onrecht houdt. Als wethouder moeten wij hem node missen nu, ik kan zijn werkwijze en gezond verstand zeker aanbevelen.”

John Sas
Begeleidingskundige & Coach

“Ton werkt op een rustige manier naar resultaten, doet dat op een weloverwogen manier en verbindt zich daarbij nadrukkelijk met zijn omgeving, zonder zich in anderen te verliezen.”

Annemiek van Walraven
Financieringsspecialist Rabobank

Ik heb Ton ervaren als een harde werker, die pro-actief zaken oppakt die er liggen. Hij durft feedback te geven en is daarin meestal opbouwend. Hij durft ook feedback te ontvangen!

wat er wél kan.